TOT INDICA QUE, ARA SÍ, S’ACABARÀ EL CARRIL BICI


055d49b8990e2106baded73ec0222dce_XL

Així deixà el PP el carril bici. Segons ells, ja ha arribat a Roca.

Sembla que ara sí, per fi el carril bici s’acabarà. Esperem que no siga una falsa promesa del nou govern municipal de Meliana.L’anterior ja en va fer prou, inclús va tindre la poca vergonya de dir que ja havia arribat a Roca al seu programa electoral. I no és veritat,és un tram curt però molt perillós que esperem que, ara sí, s’acabe.

HORTANOTICIAS, 03/12/2015:

Meliana finalitzarà els últims 200 metres del carril bici que conectarà el poble i Roca

L’Ajuntament de Meliana adjudicarà este mes la finalització del tram de carril bici, un projecte elaborat per laDiputació de València continuació del que ja es va executar en la legislatura passada. L’obra es finançarà amb 98.475 euros del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles i 150.000 € d’un conveni singular, els dos de la Diputació mateix.

La plataforma que ara es completarà, de 4,40 metres d’ample, permet la circulació de bicicletes i vianants, i per davall transcorreran les canonades de sanejament, i la séquia de pluvials i reg. A més, com en la resta del traçat, comptarà amb una tanca lateral que separarà el carril bici de la calçada, i estarà enllumenat. L’actuació consistirà a executar els últims 200 metres que resten per a connectar els nuclis de Meliana i Roca amb la plataforma de carril bici.

Com explica Josep Riera, alcalde de Meliana, “es tracta de finalitzar una obra que el Partit Popular va retardar durant anys i panys i que al remat va deixar per acabar i sense tindre garantit el finançament. De fet, un dels temes a què ens hem hagut dedicar de valent és a aconseguir el finançament necesari, ja que l’anterior alcalde, Pedro Cuesta, no el va deixar lligat ni firmat”. L’actuació consistirà a executar els últims 200 metres que resten per a connectar els nuclis de Meliana i Roca amb la plataforma de carril bici.

D’altra banda, el regidor valencianista explica que “tot el tram de carril bici que transcorre per la CV-313 fins a la mar formarà part de l’Anell Verd que està impulsant la Generalitat i que millorarà notablement la xarxa de carrils bici locals i connectarà tot el terme municipal”. L’Anell Verd és un projecte de via verda que envoltarà tota l’àrea metropolitana de València i que travessarà tot el terme de Meliana d’oest a est fins a la mar i, després, paral·lel al litoral, de nord a sud fins a Port Saplaya, on connectarà amb el terme d’Alboraia. El projecte de Via Verda de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori contempla completar, ampliar i millorar tot el traçat de carril bici que ja té Meliana, i es vol executar abans de juny del 2017.

Clica la notícia: Meliana finalitzarà els últims 200 metres del carril bici que conectarà el poble i Roca

LEVANTE-EMV, 03/12/2015:

Meliana finalizará el carril bici que el PP dejó por acabar

El Ayuntamiento destinará más de 250.000 euros financiados por la Diputación de Valencia

03.12.2015 | 16:15

LEVANTE-EMV El Ayuntamiento de Meliana adjudicará este mes la finalización del tramo de carril bici que el gobierno del Partido Popular dejó pendiente durante meses entre Meliana y el núcleo de Roca, en el camino del Mar (CV-313). Se trata de un proyecto elaborado por la Diputación de Valencia y que continúa el que ya se ejecutó en la legislatura pasada. La obra se financiará con 98.475 € del Plan de Inversiones Financieramente Sostenibles y 150.000 € de un convenio singular, los dos de la Diputación.

Cómo explica Josep Riera, alcalde de Meliana, “se trata de finalizar una obra que el Partido Popular retrasó durante años y que al final dejó por acabar y sin tener garantizado la financiación. De hecho, uno de los temas al que nos hemos tenido que dedicar de lo lindo es conseguir la financiación necesaria, puesto que el anterior alcalde, Pedro Cuesta, no lo dejó atado ni firmado”. La actuación consistirá a ejecutar los últimos 200 metros que restan para conectar los núcleos de Meliana y Roca con la plataforma de carril bici.

Por otro lado, el regidor explica que “todo el tramo de carril bici que transcurre por la CV-313 hasta el mar formará parte de l’Anell Verd que está impulsando la Generalitat y que mejorará notablemente la red de carriles bici locales y conectará todo el término municipal”.

L’Anell Verd es un proyecto que rodeará toda el área metropolitana de Valencia y que atravesará todo el término de Meliana de oeste a este hasta el mar y, después, paralelo al litoral, de norte a sur hasta Post Saplaya, donde conectará con el término de Alboraia. El proyecto de Vía Verde de la Conselleria de Vivienda, Obras Públicas y Vertebración del Territorio contempla completar, ampliar y mejorar todo el trazado de carril bici que ya tiene Meliana, y se quiere ejecutar antes de junio del 2017.

La plataforma que ahora se completará, de 4,40 metros de ancho, permite la circulación de bicicletas y peatones, y por debajo transcurrirán las cañerías de saneamiento, y la acéquia de pluviales y riego. Además, como en el resto del trazado, contará con una valla lateral que separará el carril bici de la calzada, y estará alumbrado.

Como especifica Riera, “el nuevo gobierno de Meliana plantea todas estas actuaciones ya dentro del marco del Pacto de Alcaldías europeo porla sostenibilidad y la eficiencia energética al que el Ayuntamiento se ha acogido en el inicio de esta legislatura y sobre el cual ya se está trabajando”.

Clic a la notícia: Meliana finalizará el carril bici que el PP dejó por acabar

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s